Alles begint hier..tussen de inspirerende designs van oxfords, monks, broques, Chelsea boots, loafers, golfschoenen en sneakers, leder designs en houten leesten met aantekeningen en nummers en handgeschreven briefjes. Concentratie, precisie, vakmanschap en passie. Elk onderdeel van onze handmade shoes is een expressie van onze liefde voor kwaliteit en stijl. Onze medewerkers zijn geen fabrieksarbeiders, maar echte ambachtslieden die allerlei specialismen meester zijn.

Do’s en dont’s zijn voor volgers

De handmade shoes van Kops worden speciaal voor u gemaakt. Met onze 3D configurator kunt u zelf de schoenen ontwerpen die passen bij uw stijl. U kunt kiezen uit diverse leestmodellen en topkwaliteit materialen die u kunt eindeloos naar eigen smaak kunt combineren. U creëert zelf een paar droomschoenen die nog niet bestonden, tot u besloot dat dit paar schoenen gemaakt moest worden. Uw persoonlijke handmade shoes zijn geen simpel mode accessoire, maar een expressie van uw eigen stijl. Dit is de reden waarom wij custom-made schoenen maken: Zodat u uw eigen persoonlijkheid aan de wereld kunt presenteren.

Start 3D configurator

Unieke herenschoenen voor een betaalbare prijs

Wij geloven dat het produceren van perfecte handgemaakte schoenen een uitzonderlijk vak is. Al jaren worden consumenten misleid door grote retailers en luxemerken. Zo worden er concessies gedaan op de kwaliteit, terwijl de prijzen omhoog gaan. Wij zijn gestart met onze handmade shoes om echte schoenliefhebbers een eerlijk en betaalbaar paar schoenen te bieden en ook nog eens uniek te zijn. Geen enkel paar van onze handmade shoes is gelijk. Elk paar kost een aantal dagen om te maken. Het maken van schoenen bestaat uit tientallen onderdelen en handelingen. Bij het verlaten van onze fabriek hebben diverse vakmensen elk onderdeel van uw schoenen gecontroleerd en gemerkt.

Laat uw droomschoenen tot leven komen en begin direct met het ontwerpen van uw schoenen in onze 3D configurator. Uiteraard kunt u ons altijd om hulp vragen bij het ontwerpen van uw schoenen. Voor inspiratie kunt u kijken op onze inspiratiepagina of op onze instagrampagina.

Heeft u het perfecte paar schoenen ontworpen of wilt u liever met ons een afspraak maken om uw voeten op te meten en te bepalen wat uw ideale pasvorm is.

Maar natuurlijk kunt u kiezen uit de collectie die reeds ontworpen zijn.Kijk dan even bij de configurator en klik “get inspired”.

Start 3D configurator